Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek – Online Aukciós Szabályzat

CHARITY FOR FRIENDSHIP ONLINE JÓTÉKONYSÁGI AUKCIÓ

1. Az aukció szervezője és a charityforfriendhip.com honlap tulajdonosa: Szülők Háza Alapítvány ( 8089 Vértesacsa, Ady Endre utca 10.)

2. Az aukció célja: a charityforfriendship.com oldalon lebonyolított aukció jótékonysággi céllal szervezi a Szülők Háza Alapítvány. Az aukciós vevő a jelen felületen megvásárolt tétel(ek) leütési árával az Szülők Háza Alapítvány tevékenységét támogatja. Jelen aukció célja az Szülők Háza Alapítvány által támogatott gyermekek nyári táboroztatásának finanszírozása.

3. Az aukció időtartama: 2021. május 5 – május 29., 19.00 óra

3. Az aukción bárki jogosult részt venni (továbbiakban: „Licitáló”), aki regisztrál a weboldalon. Regisztrációkor a következő adatok megadása kötelező: név, emailcím.

4. A licitálás folyamata: Az aukción a Licitálók az egyes tételeknél regisztrációval / bejelentkezéssel és a licitálással, mint ráutaló magatartással kifejezik, hogy az Adatvédelmi Szabályzatot megismerték és jelen ÁSZF-et megismerték és magukra nézve kötelezően elfogadják.
Licit: egy Licitáló által az aukció során egy adott tételre elküldött ajánlat. Licitálni az aukció időtartama alatt lehetséges. A licitálás anonim módon zajlik, a licitálók nem látják a többi licitálót, kizárólag az aktuális licitösszeg nyilvános.
Licitáló vállalja, hogy az általa megtett licitérték kötelező érvényű a számára, annak módosítására, törlésére a későbbiekben nincs mód. A tétel tulajdonjogát leütéssel az a Licitáló szerzi meg, aki a legnagyobb licitet teszi a megadott aukciós határidőn belül. A licitajánlati kötöttség ideje 10 nap.  A tételek a kikiáltási ár (jelenlegi ár) alatt nem vásárolhatóak meg.
Licitlépcső: a minimális összeg, amellyel emelt áron ajánlat tehető.
A termékek azonnali áron, licitálás nélkül is megvásárolhatók a MEGVESZEM xxx Ft gombra kattintva.

5. Az egyes tételekre legnagyobb licitet tevőt, azaz a nyertes Licitálót, illetve az azonnali áron vásárlót az aukciót követő 5 napon belül a Szülők Háza Alapítvány emailben, illetve a megadott elérhetőségeken értesíti a fizetés határidejéről, illetve a tétel átvételének módjáról. A leütési ár megfizetése átutalással történik a Szülők Háza Alapítvány bankszámlájára. A tétel tulajdonjogát a nyertes Licitáló a tétel árának megfizetését és átvételét követően, közvetlenül a tételt árverezésre felkínálótól szerzi meg. Az Alapítvány az árvereztetőt nem képviseli, a tételre vonatkozó adásvételi szerződés a tételt felkínáló árvereztető és a Résztvevő között kerül megkötésre. A tételért fizetett összeg a Szülők Háza Alapítvány számára adományként kerül elszámolásra, erről az alapítvány igazolást állít ki adományozó számára.
Fizetési határidő: 8 nap. Amennyiben a megadott határidőig a nyertes Licitáló a tétel átvételére nem jelentkezik és nem fizeti meg a vételárat, úgy a Szülők Háza Alapítvány fenntartja magának a jogot, hogy a Licitáló nyertes ajánlatát érvénytelennek tekintse és a tételt újra árverésre bocsássa.
A megvásárolt tétel Budapesten személyesen átvehető, illetve kérésre a Szülők Háza Alapítvány saját költségén, de maximum 5.000 Ft összeghatárig postázza azt. Ennél magasabb szállítási költség a nyertes Licitálót terheli.

6. Az árverésre bocsátott tételek az árverés időpontjában lévő állapotukban szavatosság nélkül, minden hibájukkal és hiányosságukkal együtt kerülnek árverésre. A termékleírásban szereplő információk és fotók nem teljes körű tájékoztatást jelentenek. A leütés után reklamációt nem fogadunk el, felszólalásnak nincs helye. 

7. Az esetleges technikai problémákért, a charityforfriendship.com honlap, illetve az internet hálózat-, és a végfelhasználók helyi infrastruktúrájának működési zavaraiból fakadó fennakadásokért és esetleges károkért a Szülők Háza Alapítványt semmiféle felelősség nem terheli.

8. Kapcsolat: Szülők Háza Alapítvány – szulokhaza@szulokhaza.hu, 06 30 843 4314