Köszöntjük a Charity for Friendship – Jótékonysággal a Barátságért
program weboldalán!

 

A Charity for Friendship program Magyarország Marokkói Nagykövetsége, a Szülők Háza Alapítvány, valamit a TIBU Maroc együttműködése során körvonalazódott. Nagyon örülünk, hogy az elképzelést rövid időn belül sikerült megvalósítanunk és a tervezést követő néhány héten belül létrejött az első aukció, illetve folyamatban van a következő esemény szervezése is.
Honlapunkon figyelemmel kísérhetik a Charity for Friendship jótékonysági aukcióit és megtekinthetik beszámolóinkat a már lezajlott eseményeiről.
Bízunk benne, hogy kezdeményezésünk kapcsán sok gyermek számára nyílik meg annak a lehetősége, hogy utazhasson, más kultúrákat ismerhessen meg és új barátságokat kössön!

 

Tromler Miklós

nagykövet

Magyarország Nagykövetsége Marokkó

Regős Judit

elnök

Szülők Háza Alapítvány

Mohamed Amine Zariat

elnök

TIBU Maroc

Charity for Friendship – Jótékonysággal a Barátságért 

 

A „Jótékonysággal a Kultúrák Közötti Barátságért” egy olyan jótékonysági aukciós program, amelyhez művészek, sportolók és szolgáltatók kapcsolódhatnak felajánlóként, akik valamilyen módon a magyar kultúrával, művészettel, hagyományokkal kapcsolatos területen érintettek.
A felajánlók alkotásaikkal, relikviáikkal együtt bekerülnek egy, a Szülők Háza Alapítvány által létrehozott aukciós albumba. Az aukciók Magyarország külföldi nagykövetségein kerülnek megrendezésre a nagykövetség partnerei (diplomaták, üzletemberek, közéleti szereplők stb.) körében.
Az aukción befolyt összeget a Szülők Háza Alapítvány és a nagykövetség által leinformált és ajánlott, helyi civil szervezet használja fel a szervezetek együttműködése eredményeként létrejövő, gyerekeknek és fiataloknak szóló, egyhetes csereprogramok szervezésére.

A Szülők Háza Alapítvány 2020. január elején kezdte el szervezni a Charity for Friendship programot. A szervezés kezdete óta az Alapítvány már maga mögött tudhat egy sikeres aukciót, amely 2020 január 24-én a Sipos Borház szervezésében és a Budapesti Ügyvédi Kamara támogatásával valósult meg.

Jótékonysági aukció 2021.

Az első jótékonysági aukciós programra 2020-ban került volna sor Marokkóban. A  program a pandémia miatt akkor sajnos elmaradt, de most megszervezzük és lebonyolítjuk az eseményt online. Az árverésen befolyt összegből a „Jótékonysággal a Kultúrák Közötti Barátságért” program keretében ifjúsági csereprogramok és Szülők Háza Tegyél jót! nyári tábor kerülnek finanszírozásra.
Az online árverésre 2021. májusában kerül sor, május 29-én 19.00 óráig lehet licitálni honlapunkon.

A Charity for Friendship jótékonysági aukció fővédnöke: Tromler Miklós nagykövet, Magyarország Nagykövetsége, Marokkó
Díszvendég: őexc. Karima Kabbaj nagykövet, Marokkói Királyság Nagykövetsége, Budapest
Házigazda: Mohamed Amine Zariat elnök, TIBU Maroc és Kemény Dénes alapító, Regős Judit elnök, Szülők Háza Alapítvány

Kapcsolat

1115 Budapest
Bartók Béla út 92-94.

+36 (30) 179 82 17

 

Kövess minket

Kövess minket

a Facebook-on!

Kövess minket

az Instán!

Charity For Friendship  2020  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Impresszum